Post by ominalevin on Mar 7, 2022 11:21:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar hamısını səhv salır ▞▞▞
▞▞▞ Dragondodo - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Yaxşı oyun amma eyni şey təkrarlanır. Bunun üzərinə toxunmaqla hansı mükafatı əldə etdiyini başa düşə bilmirəm. Səviyyə başlamazdan əvvəl və bu, sizi bir raketlə mükafatlandırır. Amma deyəsən, oyunun nəticəsinin heç bir əhəmiyyəti yoxdur, mükafatı alıb-almamısan. Düşünürəm ki, bunun daha çox mükafata və bir növ məqsədə ehtiyacı var.
Bu oyun mənim intellektimi təhqir edir. Əgər düzgün hərəkəti kifayət qədər tez etməsəniz, bu sizə hansı hərəkəti edəcəyinizi göstərəcək. Bu, həqiqətən məni qəzəbləndirdi. Eff sən hammin527, özünü çox ağıllı hesab edirsən. göt**
Mən 30 səviyyə oynadım, darıxdırıcı, gücləndiricilər və reklamdakı kimi emojilər yox idi. Mən onu siləcəyəm. Təəssüf ki, hər səviyyədən sonra reklamlarla məşğul olmaq üçün kifayət qədər əyləncəli deyil.
Dragondodo - sabog ng Jewel Casual iii
Oyun yaxşıdır, amma daha çox reklam var
Oyun çökməyə davam edir, əks halda oyun qaydasındadır ☹️
Mən 2%-dən az təkrarla "511" səviyyəsinə çatmışam. Sizin "oyun adınız" məni özünə cəlb etdi. Mən bütün vaxt hissini itirdim və 4 günlük fasiləsiz oyundan sonra yeganə fikrim "bircə səviyyə daha"..... (yaxşı ki, təqaüdə çıxmışam!! !). Və mənim itim ... yaxşı .... o tapdı (telefonumun şarj cihazı). pfftt İrəli 512!!! 🙃
Bir neçə səviyyəni tamamladıqdan sonra ekranım qaraldı. Proqramı məcbur bağladım, yenidən cəhd etdim. Eyni şey oldu. sildim. 😞
Mən bu oyunu çox sevirəm, məni səhv başa düşməyin, amma gələn reklamların miqdarı dəhşətlidir! Onları kəsə biləcəyimiz bir yol varmı, çünki mən onları hər 10 saniyədən bir alıram!
əyləncəli oyun, lakin çoxlu reklam.
Oyun maraqlıdır, lakin reklamlar və onların çoxu çox bezdiricidir
oyun 1600 səviyyəsində dayandı. Artıq 2 həftədir
Oyundan çox həzz alın, lakin bütün səviyyələri tükəndiniz və artıq oynaya bilməyəcəksiniz. Tezliklə oyunun daha çox olacağını deyir. Daha çox səviyyələrin nə vaxt əlavə ediləcəyini düşünürsünüz. Yoxsa yararsız yer olduğu üçün telefonumdan siləcəm. Təşəkkürlər!
Əla oyun, davamlı reklamlar
Bu gülməlidir
Çox əyləncələr, stressiz, təşəkkürlər!!!
Bu oyundan nə qədər həzz aldığımı artıq demişəm. Sadəcə daha 2 təklif əlavə etmək istədim. Mən 100-cü səviyyədəyəm və hər səviyyə üçün 3 ulduz qazanmışam. Mən sadəcə olaraq arzu edirəm ki, ulduzların yığılması sizə nəsə qazandırsın (məsələn, bombalar və oyunda istifadə edə biləcəyiniz digər hədiyyələr olan sandıq) və hər səviyyəni bitirdikdən sonra qalan hərəkətlər əlavə olunsun və sizə daha çox yaxşılıqlar qazandırsın. Sadəcə deyirəm.......
Sevimli oyun, lakin hər səviyyədən sonra bir reklam. Çox bezdirici.
Bu oyunu sevirəm. Mənə istirahət edə biləcəyim bir şey lazım idi. Personajlar cazibədardır. Reklamlar tezdir və onlar gedəndə mən sadəcə kənara baxıram.
Son səviyyədə ilişib qalmışam, hər dəfə yoxlayanda bir neçə dəfə oynamışam və döymüşəm, sadəcə TEZLİKLƏ yazısı var, ƏGƏR DAHA SƏVİYYƏ VERƏ BİLMƏSƏLƏR, BU TƏTBİQİ SİLƏCƏM və DAHA ÇƏTİN OYUN İLƏ ƏVVƏ EDƏCƏM.
Bu bir az çətin olmalıdır və sizə nə qədər xal qazandığınızı göstərməlidir. Bu oyundan hələ də əmin deyiləm.
GODZILLA BATTLE LINE સ્ટ્રેટેજી atx
yaxşı. Lakin wifi aktiv olduqda reklamlarla bağlı problem yaranır. ən sinir bozucu. reklamsız versiyanı əldə etmək üçün bir neçə dollar ödəməli olsa belə, pulsuz əlavə etmək istərdim. 100-də havaya qalxıb yenidən başlamalı oldum ki, bu, müxtəlif oyunlara daxil olmaq üçün əlavələrlə donduqları üçün əsəbi idi. Beləliklə, daha nəzərdən keçirmək üçün playstore-a getmirəm. Gördüyünüz kimi mən bunu artıq etmişəm. Yenidən tamamilə yenidən başlamalı oldum, 1093-də idi, lakin digər oyunlar üçün pop-up reklamlarını ləğv etmək məcburiyyətində qaldım. Başqasını istəmədi
Mən hər şeyi bitirdim - Səviyyə 1600. daha çox səviyyə ilə tələsin. Vaxt keçirmək və asılılığımı qidalandırmaq üçün mən yalnız 1 və ya 2 ulduz aldığım səviyyələrə qayıtdım və onları 3-ə çatdırdım. Mən ciddi şəkildə tükəndim. TƏLƏS! . May 2019 Yeniləmə: ulduzlar quruyur. Hələ də gözləyirəm. Tezliklə silmək telefonumda yer itirir.
Bu, uzun müddətdir ən yaxşı üç oyunu sınamaq üçün vaxt keçirmək üçün yaxşı əyləncə kimi, hələ də yaxşı oyun olduğunu düşünürəm. lakin onlar çox reklamdır.
gözəl oyundu, amma oynamağım üçün məni qıcıqlandıran çoxlu reklamlar
Dragondodo - Jewel Blast عمومی dsym
Oyun zəhmlidir...yalnız uğursuzluq daimi reklam pop-uplarıdır...Mən əldə etdim ki, reklamlar müştərilərə əşyalar almağa kömək edir, lakin hər oyun səviyyəsində?! Xeyr.. bu, tamamilə zəhlətökəndir və oyunun möhtəşəmliyindən uzaqlaşır.
Bəyəndikləri: qrafika, əyləncəli və asan, vaxt keçirmək üçün əladır, vaxt məhdudiyyəti yoxdur, narahat olmaq üçün heç bir xal və ya əlavələr yoxdur, gözəl varyasyonlar...beş ulduzlu reytinqə dəyər. Tərtibatçı tərəfindən qəsdən və ya qəsdən iki bəyənmədiyi məqam: Plitələr mənim onları hərəkət etdirdiyim istiqamətdən fərqli bir istiqamətdə hərəkət etdikdə və ya hərəkətdən sonra sahə boş qaldıqda. Hər ikisi səviyyəni bitirməyə və ya davam etdirməyə icazə vermir və həmin səviyyəni yenidən başlamağa məcbur edir.
sevgi oyunu ondan doymaq olmur, uzun müddət dayana bilməz, yalnız səslənmək üçün vay əladır..
Son yeniləməyə qədər bu yaxşı oyun idi, lakin indi reklamlar sürətlə və qəzəbli gəlir, ona görə də oyunu silmək niyyətindəyəm, çünki indi vaxtımı keçirməyə dəyməz.
Oyun həqiqətən yaxşıdır, lakin 1600 səviyyəsinə çatdıqdan sonra ilişib qalırsınız. Cəmi 1600 var, məncə daha çox səviyyə saxlamalıdırlar.
O, donmağa davam edir və mən səviyyəni keçə bilmirəm
Dragondodo - Jewel Blast የተለመደ teo
Super
Üçüncü dərəcəli reklam yaxşı idi, lakin oyun heç də ən pis proqram deyildi
Vay bu yaraşıqlı və rəngarəng zinət əşyalarını ifa etdiyim anda həyəcanlandım, buna görə də həqiqətən yaxşıdır və çox gözəldir bu proqrama görə çox minnətdaram 👌👌
1172 səviyyələrindən sonra çətin səviyyəyə sahib olmaq gözəl ola bilər... və Adanızın ailə dostu olduğundan əmin olun
AI çox pozulub. Məqsədi tamamlamadığınızı aydın görəndə oyun səviyyəni bitirdiyinizi söyləyəcək. Əksinə, siz məqsədə çatmış olacaqsınız, lakin səviyyə bitmir. Vaxt keçmək üçün əladır, lakin bu oyun çox pozulub və mükafat elementi və ardıcıl xal sistemi yoxdur.
Siyasi reklamı, xüsusən də Joe Biden-i görməyə ehtiyacımız yoxdur.